منتديات ايجى لايك
السى فود من الشيف الشربينى 10378110
منتديات ايجى لايك
السى فود من الشيف الشربينى 10378110

منتديات ايجى لايك

الافضل دائــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــاً
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
آخر المواضيع
الموضوع
تاريخ ارسال المشاركة
بواسطة
شروط وقوانين علبه الدردشه
لعبه النطاط برابط واحد مباشر
Hot choclate
برنامج الفوتوشوب اخر نسخة ب حجم خرافي وصغير جدا
نباتات مهدد بالانقراض... ضروري
قصة مصورة رائعة لجحا
استايل فلاشي vb3.8 على ايجي لايك
10 ابيات شعرية عربة عن الحب
ترددات كل قنوات الاخبار ...
فيلم الرعب Killer Holiday 2013 HDRip مترجم
الإثنين ديسمبر 09, 2013 10:19 am
الأربعاء نوفمبر 06, 2013 7:47 am
الإثنين نوفمبر 04, 2013 1:26 am
السبت أكتوبر 26, 2013 6:22 am
الجمعة أكتوبر 25, 2013 3:28 pm
الجمعة أكتوبر 25, 2013 3:07 pm
الجمعة أكتوبر 25, 2013 3:02 pm
الجمعة أكتوبر 25, 2013 2:54 pm
الجمعة أكتوبر 25, 2013 2:26 pm
الجمعة أكتوبر 25, 2013 6:13 am










احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 238 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو beshooo-22 فمرحباً به.

أعضاؤنا قدموا 3194 مساهمة في هذا المنتدى في 2235 موضوع
سحابة الكلمات الدلالية
عداد زوار المنتدى

.: أنت الزار رقم :.


شاطر
 

 السى فود من الشيف الشربينى

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
منه 2012
مدير
مدير


بلدى بلدى : المنصوره
الجنس : انثى المشاركات المشاركات : 482
الشهره الشهره : 1063
نقاط التقيم نقاط التقيم : 1
تاريخ الميلاد : 12/02/1981
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 21/07/2012
العمر : 43

السى فود من الشيف الشربينى Empty
مُساهمةموضوع: السى فود من الشيف الشربينى   السى فود من الشيف الشربينى Emptyالأحد يوليو 29, 2012 9:43 am

كاليمارى محشى

المقادير :
1\2 كيلو كاليمارى صحيح على بعضو لو مجمد هيبقى جاهز على طول للحشو اما لو
من عند السماك هنشيل الراس بحالها والحاجات اللى حواليها هيبقى عامل زى
الكيس
خضار مشكل (بسلة -جزر-فاصوليا-بطاطس-كوسة)
مشروم-توم بودر-بصلة-توم-خضرة(محشى)-1\2 كوب عصير طماطم

الطريقة :
يسلق الكاليمارى ليكون 60% سوى عشان يلم ونعرف نحشيه بسهولة
فى حلة نضع ز يت ونشوح فيه البصلة والخضار ثم نضيف التوم البودر وملح وفلفل وشوية عصير طماطم صغيرة ثم الخضرة والتوم ونسويه 1\2 سوى
نجيب صينية ونضع فيها شوية عصير طماطم و خضرة وكرفس وزيت ثم نحشى
الكاليمارى بالخضار وممكن بل الخضار ارز بخلطة المحشى ويرص فى الصينية
ونضع على الوش باقى الخضار مع الصلصة والخضرة ويدخل الفرن على 180 ونكون
غطينا الصينية بالفويل وقبل تمام السوا نشيله



نجرسكو بالسى فود

المقادير:
مكرونة مسلوقة-صوص بشاميل-1\4 كيلو سى فود مشكل ومسلوق 1\2 سوى مع بصلة وعود كرفس وملح وفلفل ابيض
الطريقة:
نخلط السى فود مع المكرونة وبقدونس وكزبرة خضراء وشوية بشاميل مع ملح
وفلفل وبهارات ونكون مجهزين صينية بيركس ندهنها شوية بشاميل ثم نضع
المكرونة ثم باقى البشاميل نغطى الوجه ونهز الصينية عشان نملا الفراغات
ونضع على الوش جبنة رومى وموتزريلا مبشورة وتدخل الفرن تاخد لون دهبى
_(بالنسبة للبشاميل ممكن بكنور ونضيف لبن وكريمة وده احسن من اليدوى)


شوربة الجمبرى بالكريمة


[right]المقادير:
1\2 كيلو جمبرى نقسمه نصف نقشره ونسلقه والتانى هنسيبه بقشره و راسه
بصل-كرفس-كرات-زبدة-دقيق-لتر مرقة-كريمة لبانى-ملح-فلفل ابيض-ريحان فريش

الطريقة:
[size=12]نضع فى
الحلة قطعة زبدة ثم نضع البصل والكرات والكرفس ونشوحهم وننزل بالجمبرى ابو
قشره نشوحهم مع بعض وبعدين نحط ملعقة دقيق وقطعة زبدة تانى ونقلب ثم ننزل
بالمرقة ونسيبها تغلى شوية وبعدين نضيف الكريمة ونقلب عشان تتقل شوية وتصل
للقوام المطلوب وقبل منغرفها نضع الجمبرى المستوى المقشر وشوية ريحان

[size=16]انا كده خلصت انا لسه مجربتش المنيو دى بس شكلها هتطلع تحفة قلت افيدكو معايا واللى تجرب الاول تقول ايه الاخبار

[/size][/size]
[/right]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

السى فود من الشيف الشربينى

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

 مواضيع مماثلة

-
» طريقة عمل البيتزا على طريقة الشيف الشربينى
» الفراخ التندورى من الشيف حسن
» الريش البتلو مع الشيف شربينى
»  طريقة عمل الخبز الشامي من الشيف حسن

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات ايجى لايك  :: عالم حواء :: منتدى الطبخ والحلويات-